panelarrow

Underhållning i Malmö

Musik, Komedi och annat Nöjesliv i Malmö och på andra ställen

Hitta roliga leksaker till barnen

Om du vill överraska dina barn med några nya leksaker finns det många ställen på nätet att välja på. Däremot kan det var värt att tänka till lite extra på vad du ska köpa för att det ska passa rätt barn.

Detta passar till flickor och pojkar

Rosa leksaker till flickor och blå till pojkar är ett uttjatat koncept som till och med barnen idag klagar på. Därför är det viktigt att ta reda på vad just varje individ önskar sig. Visst är det praktiskt med stereotyper för att det går snabbare att handla. Det kan dock vara värt att ta sig en funderare och fråga dig själv om leksaken faktiskt är rolig för barnet du tänker ge den till. Lite finurliga frågor kan vara bra att ställa innan du börjar söka på nätet.

Märkning för säkerhetens skull

Hur rolig en leksak än verkar måste den både ha kvalitet och vara säker. Alla leksaker ska ha CE-märkning och det är tillverkarens ansvar att det kravet blir uppfyllt. Den som säljer har skyldigheten att kontrollera att märkningen finns. Men i slutändan är det du som konsument som bör se efter om de produkter som du köper verkligen är märkta. Kolla in här för att få lite tips och idéer på roliga leksaker till barnen.

Comments are closed.