panelarrow

Underhållning i Malmö

Musik, Komedi och annat Nöjesliv i Malmö och på andra ställen

Dofta gott innan du går på konsert eller festival

Med rätt doft kan du dofta som en stjärna oavsett vem du är. På marknaden finns ett grymt utbud av både dam- och herrdofter för att rocka! När du ska på konsert eller festival kan det vara trevligt att skaffa en ny doft innan konserten.

Tycker du om Armani eller Diesel? Kanske Calvin Klein eller Paco Rabanne ? Eller har du redan testat Acqua di Parma? Old spice måste du ha hört talas om någon gång, det är nämligen en gammal kär klassiker från morfars tid som fortfarande står stadigt än idag och borde stå i varje hipsters badrumsskåp.

När du vill köpa en ny doft kan det löna sig att du tar deodorant och herrdoften i samma serie, för att dofterna inte ska krocka med varandra. Du kan även ha en doft för dagen och en annan för kvällen. Du kan därtill även ha olika dofter för de olika årstiderna.

På sommaren kan du använda pigga och friska noter, medan du på vintern kan använda varmare dofter. Klicka här för att hitta den parfym som du tycker passar dig bäst. Det finns massor att läsa om hur du ska välja din doft på Internet. Vanliga basnoter i herrdofter är bland annat sandelträ, mysk eller vetiver.

Comments are closed.